WEBSITE LATEN MAKEN IN HOOGEVEEN

voor bedrijven van klein tot groot

Je wilt een website die goed gevonden wordt in Google, maar weet niet precies hoe dit werkt. Wij helpen je graag verder met adviezen en het bouwen van jouw eigen persoonlijke én effectieve website. Hierin staan jouw wensen centraal. Voor het design gebruiken wij de huisstijlkleuren van jouw onderneming. Samen met onze marketeers en designers maak je simpelweg een professionele website die veel bezoekers aantrekt en een goed beeld schept van jouw bedrijf. Nadat je website klaar is houd jij de touwtjes in handen. Je kunt je website makkelijk zelf aanpassen of wijzigen. Zo blijft jouw website up-to-date. Door onze lage vaste kosten ben jij altijd verzekerd van een betaalbare, professionele en effectieve website.

3/5

Basis website

Met de Basis websites van Felz Marketing kan jij jouw bedrijf perfect laten zien. Kies uit meer dan 400 templates!
5/5

Maatwerk website

Laat ons jou helpen met een design dat volledig maatwerk is. Al jouw wensen kunnen wij vertalen naar de nieuwe website.

Meer informatie ontvangen?

Ontvang direct meer informatie per mail.

* zijn verplichte velden

Website beter vindbaar maken

SEO – Search Engine Optimization

Hoger scoren in Google gaat hand in hand met de optimalisatie van je website. Zie Google als een bijenkorf. Elke bij zoekt op elke website naar belangrijke informatie. Als deze informatie wordt bij de korf verzameld. Is de informatie relevant genoeg, dan past Google de ‘ranking’ aan. Dit betekent dat jouw website nu hoger in de zoekresultaten wordt geplaatst. Bij Felz weten we hoe Google werkt en spelen we in op alle nieuwe ontwikkelingen.

De sleutel tot succes is een website die technisch gezien goed wordt gevonden door Google. De grote zoekmachine van Google kijkt naar bijvoorbeeld de laadsnelheid van een website. Daarnaast kijkt Google naar de inhoud van de pagina’s. De teksten moet geschreven worden op een manier dat de lezer boeit en informatie verschaft. Daarnaast moeten afbeeldingen niet te groot zijn qua formaat, omdat dit de laadsnelheid tegen de haren in strijkt.

Website analyse

Meten is weten.. een goede analyse brengt jou als ondernemer betere inzichten in je doelgroep en het gebruiksgedrag. Door gebruik te maken van programma’s die Google zelf ontwikkelt, kunnen wij het bezoekgedrag van iemand op je website volgen. Door analyses te trekken uit het gedrag van bezoekers, kunnen wij samen jouw website beter optimaliseren. Zo wordt je website zeer effectief.

Eenvoudig te beheren
Als je nou op de computer, mobiele telefoon of tablet zit. Jij kan jouw website bewerken vanaf elk apparaat.
Gekoppeld met Google Analytics
Een website met een goed doordacht design is de basis. Wij helpen jou inzichten te krijgen in de statistieken van jouw website. Hoe veel bezoekers heb jij per dag? Welke pagina's worden het best bezocht? Vanaf nu weet jij de antwoorden op deze vragen!
Super snelle hosting
Niemand wil lang wachten op het laden van de website. Daarom maakt Felz Marketing gebruik van krachtige servers die jouw website binnen no-time laden.

Wat kost een gemiddelde website?

De gemiddelde prijs van een website in Nederland varieert enorm.  Felz Marketing heeft onderzoek gedaan naar de prijzen in de regio Hoogeveen. En over het resultaat zijn wij super enthousiast!

 

Gemiddelde prijs website rondom Hoogeveen
€1800,-
Gemiddelde prijs website Felz Marketing
€966,-
Sluit Menu
×
×

Winkelmand