DESIGN EN DRUKWERK

jouw bereik gaat verder dan alleen online

Logo ontwerp

Het ontwerpen van een logo is bij Felz meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet bij ons één geheel vormen en passen van de uitstraling van jouw bedrijf. Het belangrijkste is dat je logo je doelgroep aanspreekt. Felz snapt dit als geen ander. Wij ontwerpen en designen een logo die bij jouw bedrijf past. Ook het commerciële aspect speelt daarin een grote rol. Creativiteit en aansluiting bij de doelgroep staan daarin voorop. Of je logo nu strak, stijlvol, speels of eenvoudig is, Felz zorgt dat ook jouw bedrijf zich professioneel kan presenteren.

Heb je al een goed idee in je hoofd? Dan werken wij het uit. Wil je dat onze designers zelf een logo voor jouw bedrijf verzinnen? Ook dit is geen probleem. Wij snappen dat een logo iets persoonlijks is. We zullen je daarom ook veel betrekken bij de realisatie van jouw eigen logo. Wil je tips over het maken van je eigen logo en huisstijl? Neem dan even een kijkje op deze pagina.

Huisstijl ontwerp

Ook het ontwerp van jouw huisstijl maken wij volledig op maat. Wij maken daarbij gebruik van het logo dat je door ons laat ontwerpen of jouw reeds bestaande logo. Natuurlijk houden wij rekening met je wensen, je eventuele huidige huisstijl en de doelgroep waarin jouw bedrijf zich op richt. Onder het huisstijl ontwerp vallen standaard het briefpapier, visitekaartje en de enveloppe. Wil je meer informatie van één van onze vormgevers? Neem dan contact met ons op. Wil je meer tips over een goed ontwerp? Kijk dan even op deze pagina.

Webdesign

Een goede website is meer dan een mooi plaatje. Jouw webdesign vertaalt het gevoel van je bedrijf naar de online bezoeker. De eerste indruk wordt gegeven door je website. Juist daarom is het belangrijk een website te ontwerpen die de doelgroep aanspreekt en die goed bij je past. Samen ontwerpt en realiseert Felz Marketing uw nieuwe website.

Drukwerk 

Loren ipsum mndsfbskbfs

Sluit Menu
×
×

Winkelmand